100 dagars returrätt

Om du vill returnera dina varor är du alltid välkommen att göra det inom 100 dagar. Kort sagt erbjuder PartyVikings en utökad returrätt, där du har 86 dagar på dig att meddela oss att du vill returnera din produkt till oss, gällande från mottagandet av paketet. Du har sedan 14 dagar på dig att skicka paketet från din adress. Skicka bara ett e-postmeddelande till info@partyvikings.se. I e-postmeddelandet ska du ange beställningsnumret och beskriva vilka artiklar du vill returnera med hjälp av vår returblankett som bifogats din orderbekräftelse. Därefter kan dina varor bytas.

Ångerrätten innebär att du har 14 dagar på dig att meddela oss att du vill ångra ditt köp via info@partyvikings.se, varefter du har ytterligare 14 dagar på dig att skicka paketet till vår adress.

Om du vill avbryta en beställning samma dag som du gör den, skall du veta att det tyvärr finns en chans att detta inte är möjligt. Om du fortfarande vill avbryta din beställning uppmanar vi dig att ringa oss på 0844 688 396, eftersom svarstiden för e-post är upp till 24 timmar.

Förbehåll

Om en produkt returneras, som inte verkar vara i samma skick som du fick den, eller om delar saknas, återbetalas ett belopp som motsvarar varans minskade värde.