RETURER/REKLAMATION

RETURNERING AV PAKET

Du måste returnera din beställning till oss så snart som möjligt, dock senast 14 dagar efter att du har ångrat ditt köp. Om beställningen inte skickas till oss inom 14 dagar efter annulleringen upphör returrätten. Du måste stå för de direkta kostnaderna för att returnera varorna. Du bär risken för varorna från och med leveranstillfället. Om du returnerar din beställning utan originalförpackning kan du få en begränsad återbetalning. Om du vill vara säker på att du får tillbaka alla dina pengar rekommenderas att du returnerar allting som du har mottagit det.

RETURADRESS

Varureturer sker till följande adress:

PartyVikings ApS
Springbjergvej 16
7183 Randbøl

(För att returnera din beställning, fyll i detta formulär och skicka det tillsammans med ditt returpaket)

Du kan ångra ett köp även om varan har använts. En vara är endast använd om den används mer än vad som är möjligt genom att prova varan i en fysisk butik. Om varan är använd måste en konkret bedömning göras av vad varorna kan säljas för som begagnade till en annan konsument. Eventuell värdeminskning kommer att dras av från återbetalningen.

Om du får en felaktig eller skadad vara och vill returnera den så skickar vi dig en etikett som du ska fästa på paketet. Om du vill använda en annan leveransmetod än den billigaste standardreturen som PartyVikings erbjuder, får du stå för mellanskillnaden.

PartyVikings tar inte emot paket som skickas per efterkrav, till en privat adress eller till en paketbutik. Returer kan också göras genom att vägra mottagning eller genom att du levererar paketet personligen till vårt lager, efter överenskommelse.

Vi kan hålla inne med återbetalningen tills vi har fått tillbaka varan, om du inte har lämnat bevis på att du har returnerat varan innan dess. Du kan också häva köpet genom att lämna ett tydligt meddelande och överlämna det personligen till ovanstående adress.

REKLAMATION

Min vara är defekt, vad gör jag?