Influencers och bloggare

INFLUENCERS & BLOGGARE

Är du en influencer på SoMe, YouTube, Twitch eller är du en bloggare som älskar fester och färger?... då kan det vara intressant för dig att samarbeta med PartyVikings. Vi tycker att det är bra när influencers skriver om oss och våra festartiklar och därför är vi alltid öppna för förslag till samarbete!

Vänligen kontakta oss med ett förslag till samarbete på ss@partyvikings.se.

PartyVikings' influencers:

PartyVikings' medie-samarbetspartners:

Marknadsföring av PartyVikings

Du får gärna skapa inlägg, bloggar, berättelser, videor eller något annat med hjälp av våra bilder, videor eller produktbeskrivningar så länge du länkar till oss.

Tävlingar

Det finns ofta många bra tävlingar på olika influencers kanaler och detta är något som PartyVikings arbetar mycket med. Vi hjälper till att skicka produkten till din plats där eventuella bilder kan tas så att produkterna får din personliga look.

Test av prylar

Om du vill testa eller recensera våra prylar/festartiklar - vill vi gärna höra av dig! Vi skickar produkterna till dig och du får självklart bestämma vad du tycker om produkterna eller vad du vill skriva/säga om produkterna. PartyVikings hjälper dig naturligtvis med att skicka produkter och därför finns det vissa krav på hur många besökare du har på din marknadsföringskanal.