Från Ölbong.se till PartyVikings

Pressmeddelande om omprofilering

Pr. 3/1 Ölbong byter domän till Partyvikings. I framtiden kan du hitta vårt breda utbud av underhållning här.

Vi har fortfarande samma personal, kundtjänst, ledning och ägare osv. Allt fungerar som det gjorde under fliken Ölbong.

I början hette varumärket PartyVikings, senare köpte vi PartyVikings. I dag, 11 år efter den första onlineförsäljningen av vårt egen märke Viking ölbong, har vi en plattform som säljer underhållning över hela linjen, både till unga festdeltagare, men också till 40- och 50-årsfester. Vi har också en B2B-webbshop som betjänar barer och diskotek.

Den utveckling PartyVikings har genomgått både i Danmark och utomlands, där vi är specialister inom studentområdet och festivaler, men också på företagsfester och B2B-segmentet, har fått oss att tänka större.

Vårt mål är att göra världen till en roligare plats, med en önskan om att alla ska höja den goda stämningen lite mer, både i vardagen och vid festliga tillfällen. Från och med 2022 kommer vi att kommunicera detta budskap under varumärket PartyVikings.

Vårt nya internationella varumärke har en stark nordisk prägel och valdes utifrån fältstudier och av strategiska skäl.

Vi vill symbolisera hur vi i Norden och särskilt Danmark har en mycket speciell kultur som tar festliga tillfällen till nya höjder. Vi får festen att gunga, oavsett om det är på en fotbollsfinal som i år eller på Roskildefestivalen. Det är just detta som vi försöker göra ännu roligare och mer tillgängligt varje dag, eftersom vi tror att gemenskap och underhållning bidrar till att skapa en bra atmosfär.

Vi är PartyVikings, och 2022 kommer vi att ge oss ut i resten av Europa för att göra världen roligare!

Mvh Joachim Enggaard

Ägare och VD