Om PartyVikings

Välkommen till festuniversumet
Som en av nordens största och ledande leverantör av festmaterial, pynt och underhållning välkomnar vi dig till PartyVikings.

Syfte
Vi vill göra världen till en roligare plats.

 

Vi är trendsättare när det gäller de senaste och roligaste festartiklarna, inklusive underhållning, dekorationer och mycket mer. Vi är en heltäckande leverantör för både fester och evenemang. Med fokus på SoMe inspirerar vi våra kunder att göra sina festliga tillfällen ännu roligare och snyggare.

Genom stora inköp möjliggör vi att sälja nya och intressanta kvalitetsprodukter till våra kunder, samtidigt som vi erbjuder en nära och säker kundresa.

Grunden för det jylländska företaget bygger på tillförlitlighet, kvalitet, service och innovation. Vi tar varje kund på stort allvar för att se till att du får en positiv upplevelse varje gång du handlar hos PartyVikings.

 

Danskt lager
PartyVikings ApS
Springbjergvej 16
7183 Randbøl
Danmark

Historien om PartyVikings

År 2022 bytte företaget namn till PartyVikings och lanserade sin svenska hemsida.

Det hela började den 21 maj 2006 när bröderna David och Joachim Enggaard började utveckla Viking ölbong-serien. På den tiden var termen "ölbong" okänd, och vi kan därför stolt säga att vi har definierat termen ölbong och uppfunnit den främsta ölbongaren.

År 2010 startade onlineförsäljningen av våra ölbongar av eget varumärke.

År 2012 grundades det första bolaget bakom företaget och samtidigt började vi sälja andra partyprylar eftersom vi snabbt upplevde större efterfrågan på detta.

År 2015 grundades det nuvarande driftsbolaget PartyVikings ApS. Sedan 2015 har PartyVikings genomgått en obeskrivlig utveckling med lanseringen av PartyVikings B2B, PartyVikings StudenterKlub, PartyVikings LifeTime och flera internationella webbutiker.

Alla vi på Team PartyVikings är fulla av entusiasm och glädje över att varje dag stå upp för att göra världen till en roligare plats, och samtidigt är vi ödmjuka och tacksamma över att så många av er där ute vill stödja vår sak.

 

 

Team PartyVikings

Kontorsteamet

SOFIE STRANGHOLT
Kundtjänst & logistikansvarig
Matthias Rasmussen
Grafiskt manager
Anni Köhler
E-commerse & Business development DE
Johan Selleby
E-commerce & Business Development SE
Mathias Mortensen
Inköp & SOME-samordnare
Sally Olsen
Head of Ecommerce
JOACHIM ENGGAARD
Grundare & CEO

Lagerteamet

Mathias Jensen
Mekaniker
Kasper Holst
Lagerman
Nicolai Dvinge
Lagerman
Peter Balsgaard
Lagerman
MADS SØRENSEN
Lageransvarig