Om PartyVikings

KORT OM PartyVikings


Som Danmarks största och ledande leverantör av festprylar välkomnar vi dig till PartyVikings

Mål
Vi vill göra världen roligare

Vi är trendspanare för de senaste, roligaste och hetaste festprylarna på marknaden. Med fokus på SoMe inspirerar vi ständigt våra kunder att göra sina fester ännu roligare. Genom stora inköp gör vi det möjligt att sälja nya och spännande kvalitetsprodukter till våra kunder, samtidigt som vi erbjuder en nära och trygg kundresa.

Med våra rötter fast förankrade i den jylländska jorden tar vi alla kunder på största allvar för att se till att du varje gång du handlar hos PartyVikings får en positiv upplevelse. Det jylländska företagets grunder bygger på trovärdighet, kvalitet, service och innovation.

Danskt lager
PartyVikings ApS
Springbjergvej 16
7183 Randbøl
Danmark

Historia om PartyVikings

År 2005 började äventyret när de två bröderna David & Joachim Enggaard började utveckla Viking ölbongserien som idag är den främsta inom ölbongar. På den tiden fanns inte begreppet ölbong, och vi kan därför stolt säga att vi har uppfunnit både begreppet och produkten. Efter flera års utveckling, testning och marknadsföring i festivalmiljö började konceptet ölbong bli alltmer känt och populärt.

Under 2010 började PartyVikings med onlineförsäljning av våra ölbongar med privat varumärke.

År 2012 grundades det första företaget bakom PartyVikings som ett I/S och samtidigt började vi sälja andra partyprylar, eftersom vi snabbt upplevde att det fanns en stor efterfrågan.

Under 2015 blev det nuvarande driftsbolaget J. Enggaard ApS grundades av Joachim Enggaard, som idag äger och driver både PartyVikings. Det var också året då vi gick in i Storbritannien och Tyskland med våra utländska webbutiker partyvikings.co.uk och partyvikings.de. År 2015 gick det från ett hobbyprojekt till en mer seriös satsning och konceptet spreds även till barer och diskotek.

Under 2019 började Joachim Enggaard arbeta heltid i företaget med målet att göra världen till en roligare plats. Han och resten av hans kollegor arbetar hårt för detta varje dag. Alla ombord är fulla av entusiasm och glädje över att varje dag stå upp för att göra världen till en roligare plats och är samtidigt ödmjuka och tacksamma över att så många av er vill stödja vår sak.

Under 2021 ligger det stora fokuset på internationalisering och vi ser fram emot att hjälpa ännu fler människor att göra världen till en roligare plats :)

Team PartyVikings

Kontorsteamet

SOFIE STRANGHOLT
kundtjänst & logistikansvarig
Celina Mikkelsen
E-commerce Manager
RASMUS MADSEN
Content creator
Anni Köhler
Content & Business development DE
Mathias Mortensen
Inköp & SOME-samordnare
Matthias Rasmussen
E-commerce & Grafiskt manager
JOACHIM ENGGAARD
Grundare & CEO

Kontorsteamet

Mathias Jensen
Mekaniker
Kasper Holst
Lagerman
Nicolai Dvinge
Lagerman
Peter Balsgaard
Lagerman
MADS SØRENSEN
Lageransvarig